Viento Aliseo 2018 Viognier Vino D.L. Tierra De Cast.Bio

Viento Aliseo 2018 Viognier Vino D.L. Tierra De Cast.Bio

6,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Viento Aliseo 2018 Viognier Vino D.L. Tierra De Cast.Bio
Merk
Wijnhuis
Viento Aliseo
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0885006
Spanje Italië
Petit Verdot Tempranillo Viognier
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Krachtig
Elegant
Soepel
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Dominio de Punctum is een jong, organisch werkend bedrijf in La Mancha, dat werd opgericht in 2005 met het doel op bio-dynamische wijze wijnen te produceren. "Organisch" wil voor Dominio de Punctum zeggen: absoluut zonder chemicaliën. Bio-dynamisch werken houdt in dat je de wijngaard beschouwt als een groot, samenwerkend eco-systeem. Het zijn niet alléén druivenstokken, die in de wijngaard leven, maar ook insecten, vogels, andere planten en, in de grond, micro-organismen. Die dragen allemaal bij aan het welzijn van de wijngaard, en dus aan de kwaliteit van de wijn, is de gedachte. Stevig en vol, mooie zuurgraad en frisheid, bloemig en fruitig, lange afdronk. Combineer deze wijn bij vis en de Aziatische keuken.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag