Vigneti Del Sole Pinot Grigio Delle Venezie

Vigneti Del Sole Pinot Grigio Delle Venezie

5,67 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vigneti Del Sole Pinot Grigio Delle Venezie
Merk
Wijnhuis
Vigneti Del Sole
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0879512
Italië - Veneto
Pinot Grigio
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Licht
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
In 1925 verhuisden de broers Natale, Nicola, Riccardo en Umberto van Puglia naar Veneto en vestigden hun bedrijf, Vigneti del Sole, in Verona. Hun filosofie, gebaseerd op constante aandacht voor kwaliteit in alle aspecten van de wijnbouw en wijnbereiding, werd overgedragen aan de tweede generatie broers, die samen met hun inmiddels volwassen zonen en dochters het welvarende wijnbedrijf blijven leiden. De Pinot Grigio van Vigneti Del Sole is zacht, soepel en zonnig met fris over elkaar buitelend fruit. Een heerlijke verfrissende allemansvriend, die het bij iedereen goed zal doen. Ongeacht of de wijn wordt geschonken tijdens de vrijdagmiddagborrel, thuis voor de buis of op een zonovergoten terras. Door het frisse, fruitige en vrolijke karakter en een ontluikende volwassen elegantie kan deze wijn altijd en overal.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag