Vincent Dampt 2018 Chablis

Vincent Dampt 2018 Chablis

17,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Vincent Dampt 2018 Chablis
Merk
Wijnhuis
Vincent Dampt
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0814766
Frankrijk - Bourgogne
Chardonnay
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Elegant
Levendig
Droog
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaine Vincent Dampt Chablis is een echte Chablis waarbij je de zo kenmerkende mineralige Chablis toon herkent. Daarnaast is deze Chablis opvallend fris en lekker strak. Klassieke citrus en wit fruit tonen met een mooie mineralige complexiteit die afkomstig is van de 35 jaar oude wijnstokken. Een bijzondere smaakvolle Chablis voor nu en die je ook nog 3 - 6 jaar laten liggen. De chardonnay druiven voor deze Chablis zijn afkomstig van de wijngaarden van de familie Dampt die alle in de zogeheten 'Cuvette' van Chablis liggen. Het zijn de wijngaarden rondom het dorpje Chablis. Deze 'bak' is traditioneel en kwalitatief gezien verreweg het beste deel van dit beroemde wijngebied. Hier tref je de zo karakteristieke Kimmeridge-grondsoort, de kalkbodem die zijn uitgesproken mineralige karakter aan de wijnen geeft.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag