Western Cellars Winemakers Selection Chardonnay

Western Cellars Winemakers Selection Chardonnay

7,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Western Cellars Winemakers Selection Chardonnay
Merk
Wijnhuis
Western Cellars
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890047
Amerika - Lodi
Chardonnay
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Rond
Droog
Vol
Zacht
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Lodi is het thuishonk van de Western Cellars Winemaker's Selection Chardonnay. Gelegen tussen San Francisco Bay en het Sierra Nevada gebergte is dit een van de meest geweldige wijngebieden van Californië. Het klimaat is hier klassiek Mediterraan, met warme dagen en zeer koele nachten. Dit zorgt voor voldoende natuurlijke frisheid in de wijnen. De unieke zandbodems maken het hard werken voor de druivenstokken met als resultaat kleine opbrengst met zeer hoge kwaliteit. Deze Chardonnay combineert het beste van zowel de oude als de nieuwe wereld, met levendige fruitigheid en subtiele eikenhouten tonen die krachtig samenkomen. De wijn heeft een zijdezachte textuur met een levendige zuurgraad die de frisheid behoudt. Rijke smaken van perzik, ananas, mango, brioche en vanille.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag