Western Cellars Winemakers Selection Zinfandel

Western Cellars Winemakers Selection Zinfandel

7,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Western Cellars Winemakers Selection Zinfandel
Merk
Wijnhuis
Western Cellars
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890089
Amerika - Lodi
Zinfandel
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Droog
Intens
Rijk
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Lodi is zelfverklaard de Zinfandel-hoofdstad van de wereld en produceert meer dan 40 procent van de premium Zinfandel van Californië. Niet alleen is Zinfandel de meest aangeplante druif in de regio, het is ook verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van Lodi. Zinfandel uit Lodi is rijk, fruitig, zoet en enigszins rokerig. Lodi is gelegen tussen de San Francisco Bay en de Sierra Nevada Mountains en is 1 van de meest geweldige wijngebieden van Californië. Het klimaat is hier klassiek Mediterraan, met warme dagen en zeer koele nachten. Dit zorgt voor voldoende natuurlijke frisheid in de wijnen. De zanderige bodem maakt dat de stokken hard moeten werken en dat geeft een lagere opbrengst, maar wel een hogere kwaliteit druiven. Dit resulteert in een mooie concentratie in de wijn bomvol zonnig fruit zoals pruimen en bramen, aangevuld met tonen van eiken, tabak, kaneel en zoethout.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag