Winetime Chardonnay

Winetime Chardonnay

4,53 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Winetime Chardonnay
Merk
Wijnhuis
Winetime
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0845521
Chili - Central Valley
Chardonnay
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Rond
Droog
Intens
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze witte wijn is een heerlijke Chardonnay uit het prachtige Central Valley Chili. Dit is de grootste en belangrijkste wijnregio van Chili, gelegen in het midden van het land. Doordat het zo groot is, produceert het ook een breed scala aan wijnen. De wijnen van reze regio zijn geliefd vanwege hun kwaliteit en consistentie. In de neus van de Winetime Chardonnay vindt je geuren van peer, abrikoos, tropisch fruit en bloemen. In de mond is hij fris met aroma's van witte vruchten. De wijn heeft een mooie ronde en volle smaak. Lekker bij wit vlees en vis, maar ook heerlijk al aperitief.
Ingrediënten

Bevat sulfieten

Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag