Zaanse Tomatenketchup Sachets 9Ml

Zaanse Tomatenketchup Sachets 9Ml

20,05 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Zaanse Tomatenketchup Sachets 9Ml
Merk
Wijnhuis
Zaanse
Verkoopeenheid
Doos 200 Stuks
Productnummer
2315845
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Fris, zoet & kruidig De Zaanse smaakmakers zijn nu verkrijgbaar in een compleet assortiment portieverpakkingen, bestaande uit Zaanse mayonaise, veganaise, fritessaus, tomaten ketchup, curry ketchup en mosterd. Alle sticks zitten verpakt in een handige dispenserdoos. Is een dispenserdoos met 200 porties (of 500 stuks voor de mosterd) te groot voor het uitgiftepunt, dan is er ook keuze uit praktische transparante silo’s voor de Zaanse fritessaus, tomaten ketchup en mosterd. Een klassieker onder de rode sauzen is de Zaanse tomaten ketchup. De ketchup geeft een fris-zoete balans van tomaten, azijn, suiker en kruiden. Door deze kruiden slim in te zetten, worden suiker, zout en andere calorierijke producten tot een minimum beperkt. De tomaten ketchup bevat bovendien geen kunstmatige zoetstoffen en is glutenvrij.
Ingrediënten

Tomaten, suiker, azijn, gemodificeerd maïszetmeel, zout, voedingszuur (citroenzuur), Conserveermiddel (kaliumsorbaat), Vitamine C, kruiden en specerijen, specerijen extract

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie396 kJ
Vetten0,1 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten20,4 g
waarvan suikers15,5 g
Eiwitten1,4 g
Zout1,7 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag