Zenato Bardolino Veneto

Zenato Bardolino Veneto

5,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Zenato Bardolino Veneto
Merk
Wijnhuis
Zenato
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880329
Italië - Veneto
Corvina Pinot Grigio Rondinella Sangiovese
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Krachtig
Elegant
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Zenato Bardolino Rosso is een rode wijn uit de omgeving Peschiera en Garda De Zenato Bardolino is gemaakt van de druivensoorten Corinva, Molinara, Negrara en Rondinella. Naast deze druiven mag er ook een klein beetje Sangiovese, Garganega en Rossignola aan deze Bardolino worden toegevoegd. De Corinva geeft de Zenato Bardolino Rosso kleur en sterkte. De Rondinella druif een frisse smaak en de Molinara zorgt voor de verfijnde aroma's. De Bardolino Rosso is een niet zware wijn met een fruitig karakter en advies is om de wijn zeer licht gekoeld te drinken (16 graden)
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag