Zorzal Reserva Malbec Argentinie

Zorzal Reserva Malbec Argentinie

7,54 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Zorzal Reserva Malbec Argentinie
Merk
Wijnhuis
Zorzal
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890724
Argentinië - Mendoza
Malbec
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Zorzal Wines is een toonaangevend wijnbedrijf gevestigd in Argentinië, dat bekend staat om zijn voortreffelijke wijnen en uitzonderlijke wijnbouwtradities. Wat Zorzal Wines onderscheidt, is hun toewijding aan duurzame wijnbouwpraktijken en respect voor het milieu. Het bedrijf omarmt biologische landbouwmethoden en streeft ernaar om de biodiversiteit te behouden en het ecosysteem te beschermen waarin hun wijngaarden floreren. Dit resulteert niet alleen in smaakvolle en hoogwaardige wijnen, maar het toont ook hun inzet om een positieve impact te hebben op de omgeving. Deze Malbec Reserve is een mond vol met wijn; zeer veel rood geconcentreerd fruit en een rijke lange afdronk. In het glas heeft hij een intense diep rode kleur. De neus biedt een  pallet aan complexe fruit aroma's zoals bosbessen en rijpe pruimen. Dit gaat gecombineerd met pittige tonen van zwarte peper en rozemarijn. De wijn komt waanzinnig mooi vol en rond over, prettig verpakte tannine's afgerond met uitgebalanceerde frisheid. Wow, wat een levendige wijn met veel power, en een afdronk waar we verwend worden met hinten van donker fruit, vanille en tabak.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag