Zuivelrijck Koffiemelk 7,5 Gram Nl Bio 01

Zuivelrijck Koffiemelk 7,5 Gram Nl Bio 01

17,32 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Zuivelrijck Koffiemelk 7,5 Gram Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Zuivelrijck
Verkoopeenheid
Doos 200 Stuks
Productnummer
2020501
Alcoholpercentage: 0,0%
Biologisch
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Biologische koffiemelk cupjes Bio-zuivel voor duurzame koffie én cappuccino Zuivelrijck introduceerde als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes. De bio-koffiemelkcupjes met bijpassende rietsuikersticks worden inmiddels gebruikt op luchthavens, bij evenementen en in koffiebars en restaurants. Het assortiment bestaat verder uit: * biologische halfvolle en volle houdbare melk in pak * biologische koffiemelk in fles * biologische honing sticks * biologische en fairtrade chocolademelk De volle melk wordt met name door barista’s graag gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van cappuccino. Met dit assortiment heef Zuivelrijck een uniek en compleet assortiment houdbare bio-zuivel. Nederlands landschap De verpakkingen van Zuivelrijck laten een typisch Nederlands landschap zien, waarin je van bovenaf een kijkje kan nemen in het fictieve ‘Zuivelrijck’. Je ziet de beroemde zwart bonte koeien grazen in een modernistisch landschap met reigers, eenden, slootjes en een heuse hooimijt. Bijzonder is dat alle verpakkingen een ander deel van het Zuivelrijck laten zien. Zuivelrijck B.V. is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische zuivel. Voor meer informatie http://www.zuivelrijck.nl.
Ingrediënten

Biologische halfvolle MELK

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie492 kJ / 117 kcal
Vetten4,3 g
waarvan verzadigde vetzuren3,2 g
Koolhydraten11,4 g
waarvan suikers11,4 g
Eiwitten8,2 g
Zout0,32 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag