Aetos Reserva Privada Cabernet Sauvignon

Aetos Reserva Privada Cabernet Sauvignon

6,24 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Aetos Reserva Privada Cabernet Sauvignon
Merk
Wijnhuis
Aetos
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890782
Chili - San Antonio Valley
Cabernet Sauvignon
Alcoholpercentage: 13,5%
Krachtig
Vol
Intens
Rijk
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Aetos is niet alleen een wijnhuis, maar een eerbetoon aan de natuur, de passie van de wijnmakers en de onvergetelijke smaak van Chileense wijnen. Het is een plek waar geschiedenis en toekomst samensmelten in een glas wijn, klaar om de wereld te veroveren met zijn unieke karakter en elegantie. De Cabernet Sauvignon van dit huis is een elegante en robuuste rode wijn met een rijke smaak en een diepe kleur. Gemaakt van de beste Cabernet Sauvignon-druiven, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde wijngaarden, biedt deze wijn complexe aroma's van rijp rood fruit, kruiden en een vleugje eikenhout. De verfijnde tannines zorgen voor een fluweelzachte afdronk. Perfect om te genieten bij gegrild rood vlees, rijpe kazen of gewoon als een heerlijk glas op zichzelf.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag