Chat Haut Bellevue Haut Medoc

Chat Haut Bellevue Haut Medoc

10,14 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chat Haut Bellevue Haut Medoc
Merk
Wijnhuis
Chat Haut Bellevue
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0800054
Frankrijk - Bordeaux
Cabernet Sauvignon Merlot Petit Verdot
Alcoholpercentage: 13,0%
Fruitig
Krachtig
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Haut- Médoc is een subappelatie binnen de Médoc op de linkeroever van de Bordeaux. De Haut-Médoc is zo bijzonder binnen Bordeaux vanwege de opvallende kiezels die hier op veel plekken liggen. Deze kiezels houden warmte vast én kunnen goed water afvoeren. Dat is perfect voor Cabernet Sauvignon, die later rijpt dan Merlot en veel warmte nodig heeft. Dit is een Cru Bourgois op steenworp afstand van de grote Cru Classés! Gemaakt van Merlot, Cabernet Sauvignon en aangevuld met een klein beetje Petit Verdot. Hij heeft ruim een jaar gerijpt op barriques. Mondvullend met massa's vlezige zwarte bessen, vanille en zoethout. Lang, elegant en nu helemaal op dronk! Bij steak-frites, mixed grill en hertenbiefstuk.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag