Chateau Le Peuy Saincrit Bordeaux Superieur

Chateau Le Peuy Saincrit Bordeaux Superieur

8,54 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Le Peuy Saincrit Bordeaux Superieur
Merk
Wijnhuis
Chateau Le
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0800103
Frankrijk - Bordeaux
Cabernet Sauvignon Merlot
Alcoholpercentage: 14,5%
Fruitig
Krachtig
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Château Peuy Saincrit is een prachtig landgoed gelegen op de rechteroever van de rivier de Garonne. Het landgoed ligt aan één van de pelgrimswegen richting St Jacques de Compostelle. Gelegen op de heuvel van Montalon, het hoogste punt van de regio, profiteert het landgoed van uitzonderlijk gunstig natuurlijke omstandigheden. De wijngaarden zijn op het zuiden georiënteerd waardoor de druiven optimaal de zon tot zich kunnen nemen. Ander bijkomend voordeel is dat dankzij zijn geografische en natuurlijke ligging het landgoed zoveel mogelijk vorst bespaard blijft. De wijngaard zelf is voornamelijk beplant met oude wijnstokken geplant op een rotsachtige basis hersteld door een dunne laag klei en kalksteen. Hierdoor ontstaat een kwalitatief hoogwaardig terroir wat terug te proeven is in de kwaliteit van de wijn. Deze wijn van Château Le Peuy Saincrit biedt een prachtige briljante robijnrode kleur met granaattinten. In de neus onthult de wijn tonen van bramen en kruiden. De smaak is gastronomisch, met krachtige aroma's van kersenjam en zoethout. De wijn is prachtig in balans en heeft een rijke afdronk.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag