Aetos Reserva Privada Sauvignon Blanc

Aetos Reserva Privada Sauvignon Blanc

7,22 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Aetos Reserva Privada Sauvignon Blanc
Merk
Wijnhuis
Aetos
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890691
Chili - San Antonio Valley
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Licht
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Aetos Reserva Privada Sauvignon Blanc is een frisse en elegante witte wijn die zeker indruk zal maken op zelfs de meest veeleisende wijnkenner. Deze wijn is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven die groeien in de vruchtbare streken van Chili, waar het unieke microklimaat en terroir de wijn zijn karakteristieke smaken en aroma's geven. De wijn kenmerkt zich door zijn knisperende en verfrissende smaak. Met zijn aroma's van grapefruit, citroen, groene appel en tropisch fruit en zijn heldere zuurgraad is het een perfecte match met zeevruchten, gegrilde groenten en zachte kazen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag