Castel Mimi Select Pinot Gris Sauvignon Blanc

Castel Mimi Select Pinot Gris Sauvignon Blanc

7,23 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Castel Mimi Select Pinot Gris Sauvignon Blanc
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891029
Moldavië
Pinot Gris Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Animaliens serie van Castel Mimi staat voor jong, brutaal en authentiek. De wijnen zijn jong, zonder houtopvoeding en met een frisse insteek. De wijnen maar ook de labels geven een weerspiegeling van de prachtige natuur van Moldavië. Elk label heeft een afbeelding van een ander dier die behoort tot de folklore en geschiedenis van dit land. Pinot Gris en Sauvignon Blanc zijn twee druiven die het uitermate goed doen in Moldavië. Vandaar de keuze om deze samen in één blend te doen. Castel Mimi Animaliens Pinot Gris Sauvignon Blanc is een mooie gele wijn met fijne groenachtige reflecties. De bloemige aroma's lopen over in een frisse abrikoos- en perensmaak, terwijl de afdronk citrusachtig en verfrissend is. De Steenbok Net als de bizon is ook de steenbok een belangrijk symbool in de vele strijdtonelen van de Moldavische geschiedenis. Hij staat voor dapperheid en een strijdlustige geest.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag