Arthur Metz Pinot Pinot

Arthur Metz Pinot Pinot

7,09 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Arthur Metz Pinot Pinot
Merk
Wijnhuis
Arthur Metz
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0872300
Frankrijk - Elzas
Pinot Blanc Pinot Gris
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Geleid door passie en durf sinds 1904, vertrouwt Maison Arthur Metz op de knowhow van de toewijding van de mens. Van de wijnstok tot het glas, ze zijn meesters in kwaliteit. Aangezien de Alsace door de Vogezen wordt beschermd tegen de invloeden van de Oceaan, is deze streek één van de gebieden van Frankrijk met de minste neerslag. De wijngaarden profiteren van een zonnig, warm en droog klimaat. Ze liggen op de hellingen van de Vogezen, 200 tot 400 meter boven de zeespiegel en profiteren, dankzij deze hoge ligging, van een maximale bezonning. Al deze factoren zorgen ervoor dat de druiven hier langzaam en gedurende een lange periode kunnen rijpen, waardoor de verfijnde aroma's zich goed kunnen ontwikkelen. Zo heeft de Pinot Pinot van Arthur Metz een expressieve neus met tonen van witte perzik, abrikoos, hazelnoot en een hint van citroen. Deze wijn is perfect te combineren met een heerlijke krabtartaar.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag