Domaine Klipfel Pinot Gris

Domaine Klipfel Pinot Gris

7,49 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Domaine Klipfel Pinot Gris
Merk
Wijnhuis
Domaine
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891508
Frankrijk - Elzas
Pinot Gris
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Elegant
Levendig
Droog
Kruidig
Productomschrijving Wijnomschrijving
Eigenlijk nergens anders presenteert een Pinot Gris zich zo rijk en compleet als in de Elzas. Dit maakt de Pinot Gris d'Alsace een wijn die je bijna blind kan herkennen, met een spannende mix van florale, fruitige en kruidige aroma's. Aan tafel is de Pinot Gris d'Alsace multi-inzetbaar. Het is een wijn om de wereld mee rond te koken. Het hoge smaakgehalte met exotische en kruidige aroma's zorgt ervoor dat deze wijn moeiteloos combineert met rijke gerechten, van zoet tot pittig. Artisjok, kokos, koriander, kerrie, pompoen, hete pepers en hartige gerechten met zoet fruit, een Pinot Gris d'Alsace weet er raad mee. Pinot Gris d'Alsace kan op verschillende temperaturen geschonken worden. Hoe kouder, des te lichter en strakker hij smaakt. Schenk je hem warmer, dan wordt hij rijker en ronder.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag