Agroposta Saliesiroop Nl Bio 01

Agroposta Saliesiroop Nl Bio 01

7,80 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Agroposta Saliesiroop Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Agroposta
Verkoopeenheid
Fles 50 Centiliter
Productnummer
0280173
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Kruidige smaakmaker voor je drankje Salie ken je misschien vooral uit de keuken. Daar is het inderdaad een geweldige smaakmaker, die het minstens even goed doet als basis van een kruidige saliesiroop. Salie is niet alleen beroemd om z’n smaak: ook zijn medicinale eigenschappen worden al eeuwenlang geprezen. We plukken de ingrediënten voor onze saliesiroop langs de kust in Kroatië, in het wild. We doen dat op het moment dat de knop van de plant verandert in een bloem, want precies dán is er de meeste geur en smaak. De bloemetjes zijn minder bitter dan de blaadjes, daarom plukken we alleen die. De rest van de plant laten we natuurlijk in goede staat achter, zodat hij rustig verder kan groeien. Dat perfecte plukmoment willen we voor geen goud missen, daarom doen we alles met de hand. Dat zorgvuldige plukken vraagt tijd, aandacht en vakmanschap, en dat proef je allemaal terug in onze saliesiroop! Je kunt de saliesiroop op allerlei manieren gebruiken. Je kunt salielimonade maken met (bruisend) water natuurlijk, maar je kunt ‘m ook inzetten als instant-smaakboost in een mocktail of cocktail. Uit deze fles haal je minimaal 20-30 glazen salielimonade, afhankelijk van je eigen smaak. Zie onze website voor inspirerende recepten.
Ingrediënten

Water, rietsuiker biologisch , voedingszuur (citroenzuur), saliebloemen*

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie97 kJ / 23 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten5,8 g
waarvan suikers5,7 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag