Agropošta: biologische limonadesiroop

Wij zijn Agropošta. Wij maken natuurlijke limonadesiropen op basis van planten, kruiden en vers fruit. Alle ingrediënten plukken we met de hand, zodat alleen het allerbeste de naam Agropošta krijgt. En allemaal SKAL gecertificeerd.

We plukken alle ingrediënten voor onze limonadesiropen zorgvuldig met de hand.

Inspiratie uit de natuur
Ons verhaal begint in 2011, in Kroatië. Daar begon de familie Svaic met het maken van siropen op basis van lokale planten en fruit. Ze noemden het merk Agropošta, dat ‘post uit de natuur’ betekent. De kennis die de familie Svaic heeft over alles dat groeit en bloeit, wordt van generatie op generatie doorgegeven. Dat vormt ook nu nog de basis van ons merk. De natuur is altijd ons uitgangspunt, en onze grootste bron van inspiratie.

 

Handwerk
We plukken alle ingrediënten voor onze limonadesiropen zorgvuldig met de hand. Niet alleen het plukken, maar ook de rest van het proces van het limonademaken gebeurt zonder grote machines. Op die manier weten we zeker dat alleen het allerbeste terechtkomt in onze siropen. En misschien nog wel belangrijker: daardoor kunnen we zorgen dat de planten waarvan we plukken intact blijven. Zo kunnen we ieder jaar opnieuw oogsten wat we nodig hebben, van dezelfde planten, en blijft er genoeg over voor de generaties na ons.

Onze verschillende smaken

We maken natuurlijke limonade in klassieke smaken zoals citroen en aardbei, maar ook van verrassende ingrediënten zoals lavendel, salie en citroengras & gember. Je hebt alleen wat water nodig – plat of bruisend – om er een heerlijke limonade van te maken. Zin in iets anders? Maak dan een van onze cocktails of mocktails, of gebruik onze limonadesiroop in een dessert. Voor verkoeling op warme dagen hebben we ook onze Ijslolly’s die je alleen even in de vriezer hoeft te leggen om ze om te toveren tot waterijsje.

Ingrediënten van de hoogste kwaliteit
De basis van onze siropen is biologisch fruit en planten van de hoogste kwaliteit. We plukken alles met de hand, met veel oog voor de natuur. Doordat we alleen de mooiste ingrediënten gebruiken, hoeven we bijna niets toe te voegen om de oogst te transformeren tot smaakvolle siropen. Wat suiker, water en citroenzuur is genoeg. Het grootste deel van onze ingrediënten plukken we in Kroatië. Het klimaat daar, met hele warme dagen en koude nachten, maakt de smaak van het fruit, de planten en kruiden extra intens. Er bestaan binnen de grenzen van Kroatië verschillende klimaatzones, waardoor er een heleboel verschillende planten groeien. We hebben dus volop keuze! Al onze limonadesiroop is glutenvrij, vegan, en gemaakt van pure, biologische ingrediënten. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen, want dat vinden we nergens voor nodig.

 

Recyclebare verpakking
De natuurlijke limonadesiroop van Agropošta is er in sachets met precies genoeg siroop voor een groot glas biologische limonade, en flessen. De sachets zijn gemaakt van volledig recyclebaar plastic. De lege sachets dienen dus als grondstof voor nieuwe materialen. Lekker circulair!

 

Het assortiment
Ons assortiment bestaat uit 8 smaken. Aardbei, framboos, citroen, vlierbloesem, salie, lavendel, munt en citroengras-gember. Alle smaken zijn verkrijgbaar in een 32 ml single serve sachet met siroop en een 500 ml fles siroop. Het single-serve sachet wordt naast een glas met water, ijs, takje munt en een roerstaafje geserveerd. Een unieke beleving en de gast kan zelf doseren. Ook hoeven ze niet gekoeld bewaard te worden dus dat scheelt koelruimte.

Producten van Agropošta

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Recepten

Ik heb eenvraag