Agroposta Siroop Framboos Nl Bio 01

Agroposta Siroop Framboos Nl Bio 01

49,37 per stuk
02 899 19a.jpg
02 899 19b.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Agroposta Siroop Framboos Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Agroposta
Verkoopeenheid
Doos 50 Zak
Productnummer
0289919
Alcoholpercentage: 0,0%
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Zomerfruit uit duizenden Misschien wel het mooiste fruit van de zomer, en net als de aardbei lid van de rozenfamilie: de framboos. De smaak herken je uit duizenden. Friszoet en aromatisch, met een tikkie citrus. Wij maken er onze biologische frambozensiroop mee, die de ideale basis vormt voor een fris glas limonade met plat- of bruiswater. De frambozen die we gebruiken in onze siroop, komen uit het Balkan gebied. Dankzij de grote temperatuurverschillen daar, met koude nachten en hete dagen, zijn de frambozen daar extra intens van smaak. Zoet, maar toch lekker fris. Dat proef je in onze biologische siroop, die precies die balans ook heeft. In onze frambozenlimonade zit maar liefst 50% fruit! Verder voegen we alleen water, suiker en een beetje citroenzuur toe. Meer heeft dit fruit helemaal niet nodig. De zaadjes die overblijven na het maken van de siroop, worden niet weggegooid. Ze worden gebruikt als ingrediënt in zonnebrandcrème. No waste dus. GEBRUIK:Het single serve sachet wordt naast een glas met water met (crushed) ijs en bijvoorbeeld een takje munt geserveerd. De gast kan zelf het sachet openen en de siroop doseren. Bespaart (koel)ruimte en is een unieke beleving voor de gast.
Ingrediënten

Rietsuiker biologisch , frambozen biologisch, Water, voedingszuur (citroenzuur)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie120 kJ / 28 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten7 g
waarvan suikers6,7 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag