Agroposta Siroop Citroengras-Gembersiroop Nl Bio 01

Agroposta Siroop Citroengras-Gembersiroop Nl Bio 01

41,50 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Agroposta Siroop Citroengras-Gembersiroop Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Agroposta
Verkoopeenheid
Doos 50 Zak
Productnummer
0289969
Alcoholpercentage: 0,0%
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Siroop met een spicy kick Met onze limonadesiroop van citroengras en gember geef je jouw drankje een spicy kick. Zoet en pittig zijn in deze siroop helemaal in harmonie. Citroengras is een befaamde smaakmaker in verschillende keukens over de hele wereld, en ken je misschien ook wel onder de naam ‘sereh’. In deze natuurlijke siroop geeft hij een subtiele, aromatische citrussmaak die heel goed past bij het pittige van de gember. Gember is vooral beroemd om z’n frispittige smaak, maar heeft ook allerlei verborgen krachten. Zo zou gember goed zijn tegen misselijkheid, je spijsvertering bevorderen en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Feit of fabel: in onze biologische limonadesiroop is hij vooral heel erg lekker! Met onze siroop van citroengras & gember kun je heel gemakkelijk een verkwikkende limonade maken door wat plat- of bruisend water toe te voegen GEBRUIK: Het single serve sachet wordt naast een glas met water met (crushed) ijs en bijvoorbeeld een takje munt geserveerd. De gast kan zelf het sachet openen en de siroop doseren. Bespaart (koel)ruimte en is een unieke beleving voor de gast.
Ingrediënten

Water, rietsuiker biologisch , gember biologisch , citroengras biologisch , voedingszuur (citroenzuur)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie111 kJ / 26 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten6,5 g
waarvan suikers6,3 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag