Alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle tafelsetting

In het najaar – en zeker tijdens de feestdagen – draait het natuurlijk niet alleen om de kwaliteit van het eten. Ook de presentatie van gerechten draagt bij aan hoe gasten de avond ervaren. Daarom is het belangrijk dat je een gemoedelijke en knusse sfeer creëert en aandacht besteedt aan de tafelpresentatie. Hierdoor neemt de kans dat gasten langer blijven hangen (en dus meer bestellen) namelijk toe. Bij Hocras vind je alles terug voor een tafelpresentatie om door een ringetje te halen. Denk aan kaarsen, servetten, glaswerk, bestek en het mooiste servies.

 

 

 

Kaarsen

Voor een romantische en gezellige sfeer mag een lichtje op tafel natuurlijk niet ontbreken. Alleen wil je deze vervolgens niet steeds hoeven te vernieuwen, omdat het kaarsje opgebrand is. Bovendien is het wel zo leuk om af en toe een andere sfeer te kunnen neerzetten met een nieuwe kleur, zonder meteen alle houders te hoeven verwisselen. Kies daarom voor het relight concept. Hierbij blijft de houder gewoon op tafel staan, maar kies je dankzij verschillende soorten navullingen steeds voor een andere kleur. Daarnaast heb je keuze uit het aantal branduren van de kaarsen – net wat past bij jouw openingstijden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

 

Ledverlichting

Een mooi alternatief voor kaarsen, is ledverlichting. Zo loop je niet het risico dat kaarsjes gedurende de avond doven en steeds weer aangestoken moeten worden. Bovendien is deze oplossing duurzaam en kostenefficiënt, omdat ze niet na één avond vervangen hoeven te worden. Zo bespaar je dus zowel tijd als kosten. Daarnaast is deze verlichting vaak dimbaar en aanpasbaar in sterkte en kleuren, waardoor je altijd de juiste sfeer kiest voor in jouw zaak.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tafelaankleding

Tijdens het najaar en de feestdagen is het belangrijk om het extra gezellig te maken. Zo voeg je namelijk meer gastbeleving toe, wat er dan weer voor zorgt dat gasten nóg meer van jouw gerechten genieten. Bovendien vergroot je hiermee de kans dat zij langer blijven plakken en meer drankjes of gerechten bestellen. Die gezellige sfeer creëer je onder andere met de juiste tafelaankleding. Kies bijvoorbeeld voor servies, waarop gerechten nog mooier tot hun recht komen en maak deze look compleet met bijpassend servies en glaswerk. Bij Hocras vind je alles voor de juiste sfeer aan tafel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Servetten

Servetten mogen natuurlijk niet aan een tafelsetting ontbreken. Hiermee creëer je namelijk een stijlvolle uitstraling en voeg je meer sfeer en gezelligheid toe. Bovendien zijn servetten natuurlijk praktisch om te hebben op een plek waar gegeten en gedronken wordt.

Bij Hocras vind je een uitgebreid assortiment aan servetten in verschillende kleuren, vormen, designs en materialen. Ga voor klassiek wit of kies voor een extra warme sfeer tijdens de feestdagen met traditioneel rood. In ons assortiment heb je bovendien ruime keuze uit speciale seizoen en feestdagen servetten. Daarnaast heb je uitgebreide keuze uit bijpassende placemats, tafellopers en tafellakens.

Daarnaast is het ook mogelijk om servetten of bestekzakjes te laten personaliseren, volledig in jouw huisstijl en bedrukt met de naam of het logo van jouw zaak.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

 

Heb je vragen over dit assortiment, wil je meer weten over het creëren van een aantrekkelijke tafelsetting of ben je nieuwsgierig naar het personaliseren van producten? Neem dan gerust contact op met je accountmanager voor de mogelijkheden.

Ik heb eenvraag