Alsina Sarda Cava Brut Nature Gran Reserva Sello Nl Bio 01

Alsina Sarda Cava Brut Nature Gran Reserva Sello Nl Bio 01

12,89 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Alsina Sarda Cava Brut Nature Gran Reserva Sello Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Alsina Sarda
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880379
Spanje - Penedès
Macabeo Xarel-lo Parellada
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Elegant
Levendig
Droog
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Alsina & Sardà is een Bodega 50km ten westen van Barcelona en begon met de productie van cava in 1982. Vanaf het begin werd dit gedaan met veel respect voor de omgeving en natuur. In alles zetten zij de zoektocht naar evenwicht en balans centraal, van het onderhoud in de wijngaard, over het rijpingsproces van de druiven en de productie van de wijn.  Deze filosofie loont jaar na jaar want Alsina & Sardà heeft ondertussen een mooie reputatie, van kwaliteitsvolle cava's, opgebouwd.  Een Gran Reserva Cava die zich kan meten met de betere Champagnes! Alsina Sarda Laat met deze Cava zien wat ze in huis hebben. De druiven voor deze Cava komen van wijnranken die ruim 40 jaar oud zijn. Behalve zijn vele onderscheidingen en prijzen die deze wijn heeft gewonnen spreekt voornamelijk de wijn zelf als deze in het glas zit.Gran Reserva betekent 3 jaar op de gist in de fles gerijpt voor het moment van release! Neem de tijd voor deze Cava en hij zal je belonen. Zelf vinden we de combinatie met schaal- en schelpdieren erg aan te raden.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag