Balerin Rosé Doc Spumante

Balerin Rosé Doc Spumante

8,68 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Balerin Rosé Doc Spumante
Merk
Wijnhuis
Balerin
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880238
Italië - Veneto
Pinot Nero Glera
Alcoholpercentage: 11,0%
Fruitig
Elegant
Levendig
Droog
Vegan
Vegetarisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Balerìn ligt midden in de Veneto. Eén van de grootste wijngebieden die er zijn en de thuishaven voor twee van de meest belangrijke appelaties in Italië: Valpolicella, met zijn krachtige en iconische rode wijnen en Prosecco, de Italiaanse mousserende wijn van top niveau. Balerin produceert maatschappelijk verantwoord, biologisch en vegan. Met oog voor mens en natuur wordt hier het beste uit het gebied, de grond en de druiven gehaald. Pas sinds 2020 is de Italiaanse wetgeving gewijzigd waardoor het inmiddels mogelijk is om DOC Rosé Prosecco te produceren. Dit betekend dat sinds 2021 de eerst flessen beschikbaar zijn. Een sprankelende Prosecco Rosé met in de geur aroma's van appel, perzik met een hintje van roos en aardbeitjes. Voor 90% gemaakt van de Glera druif, de Pinot Nero (Pinot Noir) zorgt voor de mooie roze kleur. Fris, verfijnd en delicaat. Een traktatie, deze Prosecco Rosé!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag