Blue Fish Pinot Grigio Pfalz Duitsland

Blue Fish Pinot Grigio Pfalz Duitsland

6,67 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Blue Fish Pinot Grigio Pfalz Duitsland
Merk
Wijnhuis
Blue Fish
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0870742
Duitsland - Pfalz
Pinot Grigio
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Blue Fish is een Duitse witte wijn die wordt gemaakt door 'Die Weinmacher' in Niederkirchen, een zeer gerespecteerde coöperatie die al meer dan 100 jaar succesvol wijn produceert in een van de bekendste wijngebieden van Duitsland, de Pfalz. Het netwerk van de coöperatie bestaat uit meer dan 400 wijnboeren die samen streven naar een duurzame en gezonde omgeving voor het produceren van uitmuntende Duitse wijn. Die Weinmacher controleert elke stap in de productie en werkt alleen met duurzame wijnboeren. Bovendien worden alleen de beste druiven gebruikt om Blue Fish Pinot Grigio te maken waardoor de kwaliteit jaar in jaar uit kan worden gegarandeerd. Het resultaat is een fris knisperende Pinot Grigio met de smaak van groene appels en een vleugje amandel.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag