Bodegas Lan Gran Dominio Rioja Crianza

Bodegas Lan Gran Dominio Rioja Crianza

6,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Bodegas Lan Gran Dominio Rioja Crianza
Merk
Wijnhuis
Bodegas Lan
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840357
Spanje - Rioja
Garnacha Tempranillo
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Elegant
Rond
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wijn produceren in Bodegas LAN volgt een principe: extreem respect voor de druiven, met behoud van de kenmerkende eigenschappen van de wijngaard in elk stadium van de vergisting en veroudering, zowel in het vat als in de fles. Bodegas LAN werd opgericht in 1972 en is nu een van de meest dynamische, modernste en succesvolste Bodegas van de gehele Rioja. De wijn wordt voor het grootste deel gemaakt van Tempranillo druiven, aangevuld met Garnacha. Deze druiven zijn geselecteerd van 10 tot 20 jaar oude wijnstokken in de regio's Rioja Alta en Rioja Alavesa. Voordat hij op de markt komt, rijpt hij 12 maaden op Amerikaans eiken en vervolgens nog eens 15 maanden op fles. De wijn heeft een intense kersenrode kleur. Aroma's van rood fruit, aardbei, framboos en cranberry worden vergezeld door vanille en toffee. In de mond een zijdezachte en goed gestructureerde wijn, met een lange aangename afdronk. Een perfecte wijn om zo te drinken. Hij is zeer aantrekkelijk en veelzijdig, waardoor goed gecombineerd kan worden met allerlei soorten gerechten: koude voorgerechten, pasta, pizza, kip en gegrild rood vlees.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag