Bodegas Nodus Bobal

Bodegas Nodus Bobal

8,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bodegas Nodus Bobal
Merk
Wijnhuis
Bodegas Nodus
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880832
Spanje - Utiel-Requena
Bobal
Alcoholpercentage: 13,5%
Krachtig
Vol
Intens
Uitdagend
Houtgelagerd
Duurzaam
Biologisch
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bobal is een inheemse druifsoort die groeien op 'Finca el Renegado'-eigendom. Ze worden 's nachts geoogst en handmatig geselecteerd in het wijnhuis. Daar worden ze zacht gekneusd en geperst, waarna het gecontroleerde maceratieproces begint. Deze schilweking wordt in nauwkeurig in de gaten gehouden tot de juiste kleur en aroma's zijn bereikt. Daarna wordt de wijn getransporteerd naar eikenhouten vaten, waar het 2 vergistingen ondergaat en 5 maanden rijpt voordat het wordt gebotteld. Bodegas Nodus Bobal is afkomstig uit de D.O. Utiel-Requeña in Spanje, met een intens kersrode kleur met aroma's van donkerrood fruit, hints van aardbei en framboos uitgebalanceerd met zachte geroosterde tonen. In de smaak goed afgeronde tannines met lichte tonen van rokerige, geroosterde vanille. Bodegas Nodus Adolfo de Las Heras Marín, verwierf in 1985 één van de meest belangrijke ecologisch wijngoederen in de Provincie Valencia. Het landgoed El Renegado bestaat uit 540 hectare bos en wijngaarden, waarvan 80% beplant was met 40 jaar oude Bobal-wijnstokken. Adolfo was een pionier in de introductie van andere, in deze streek minder bekende druivensoorten zoals Merlot en Cabernet Sauvignon.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag