Bollini Pinot Grigio Rosato Vigneti Delle Dol

Bollini Pinot Grigio Rosato Vigneti Delle Dol

9,35 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Bollini Pinot Grigio Rosato Vigneti Delle Dol
Merk
Wijnhuis
Bollini
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880022
Italië
Alcoholpercentage: 12,5%
Droog
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een prachtige, lichte rosé uit het noordoosten van Italië. Gemaakt van de Pinot Grigio (afstammeling van de Pinot Noir) druif. De druiven worden gekneusd zodat de schil zijn kleurstof kan afgeven en deze heldere roze kleur tot stand komt. De wijn blijft na het persen en fermenteren nog een paar maanden op zijn lie liggen wat hem zijn complexiteit en diepgang geeft. Bloemen en jong rood fruit in de neus die meteen zijn frisheid verraden. De smaak is mooi fris, droog en delicaat. Hinten van peer en bloesem zijn samen met de lichte zuren mooi in balans. Bollini produceert zijn wijnen Vegan.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag