Chateau Pigoudet Classic - Aix En Provence Rose

Chateau Pigoudet Classic - Aix En Provence Rose

10,66 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Chateau Pigoudet Classic - Aix En Provence Rose
Merk
Wijnhuis
Chateau Pigoudet
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0843418
Frankrijk - Provence
Cabernet Sauvignon Carignan Cinsault Grenache Noir
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Prachtige kleur, bijna bleek. Aroma van fris citrusfruit en bloesem. Smaak is complex, zacht, rond en verfijnd. Heerlijk rijp citrusfruit, hints van bloesem en rozen. Lange licht kruidig afdronk. De druiven voor deze fantastische cuvée komen van de allerbeste wijngaarden, gelegen in het Noordoosten van de appellation. De druiven worden 's nachts met de hand geplukt om zo de frisheid te bewaren. Deze rosé heeft die bijzondere lichte kleur omdat ze de "stabulation en froide" methode gebruiken, wat inhoudt dat de wijn 7 dagen op zijn "lie" ligt bij een temperatuur van 0 °C. Hierdoor krijgt de wijn de volle aroma's van de druif, maar niet de kleur.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag