Domaine Clavel Cotes Du Rhone Rose

Domaine Clavel Cotes Du Rhone Rose

7,29 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Domaine Clavel Cotes Du Rhone Rose
Merk
Wijnhuis
Domaine
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891384
Frankrijk - Côtes de Rhône
Carignan Cinsault Grenache Noir Syrah
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Duurzaam
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
De familie Clavel maakt al sinds 1640 wijnen. Op dit moment heeft Claire Clavel de familietraditie voortgezet. Haar vader Denis Clavel ondersteunt haar hierbij. Claire is constant opzoek naar nét dat stukje meer karakter en authenticiteit. De wijngaard die de familie bezit, strekt zich over vijf gemeenten uit en bestaat uit meer dan honderd percelen. Deze percelen verschillen ook weer allemaal qua terroir, wat het maken van wijnen met elk hun eigen karakter mogelijk maakt. Domaine Clavel maakt deel uit van Terra Vitis: een duurzaamheidsprogramma, waarbij de wijngaarden zo duurzaam mogelijk bewerkt zijn en waar zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Deze Côtes du Rhône Rosé is een zalmroze wijn met in de geur aroma's van citroen, abrikoos, peer, iets van salie en bloemen. In de mond herken je de tonen van citroen en abrikoos terug. Deze worden aangevuld met vanille, mineralige tonen en een gebalanceerd zuurtje.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag