Bolsius Professional Twilight Wit

Bolsius Professional Twilight Wit

12,79 per stuk
Actie loopt tot en met 16-06-2023
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bolsius Professional Twilight Wit
Merk
Wijnhuis
Bolsius Professional
Verkoopeenheid
Tray 6 Stuks
Productnummer
5390307
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Bolsius Twilight terraskaars is zowel geschikt voor binnen als buiten. Het staat voor professionele prestaties en kan zeker tegen een stootje. De glazen modellen komen steeds inclusief bijhorende kaars en kennen ca 70 branduren. Ze ogen modern en stijlvol en doen het vooral goed in eigentijdse horecagelegenheden. Ze zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren, gaande van oranje tot paars of zelfs fuchsia. De lage prijs maakt het een must-have voor iedere horecagelegenheid. Voor een stijlvolle inrichting De kaarsjes laten zich graag centraal op tafel plaatsen en dit binnen of buiten. Je kan het zeker vergezellen met andere decoratieve stukken. Onder andere een vetplantje doet het buiten heel goed. Binnen kan je het dan weer sereen houden. De kaars zal hier door het flakkeren zelf al een gezellige sfeer garanderen. Weet overigens dat je de verschillende modellen van Bolsius ook combineren mag, dat maakt de inrichting des te unieker! Aantal branduren: ca. 70; Diameter: 99 mm; Hoogte: 104 mm; Verpakking: zes stuks; Kleur: wit.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag