Bresc Paddenstoelenmix

Bresc Paddenstoelenmix

7,82 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bresc Paddenstoelenmix
Merk
Wijnhuis
Bresc
Verkoopeenheid
Pot 450 Gram
Productnummer
4341278
Nederland
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze koelverse paddenstoelenmix bestaat uit verschillende paddenstoelen zoals oesterzwammen, shiitake en eekhoorntjesbrood en is op smaak gebracht met ui, knoflook en peterselie. In de klassieke keuken is deze melange beter bekend als duxelles. De mix is een explosie van umami en geeft direct smaak af aan een gerecht. Door zijn veelzijdigheid in gebruik de ideale basis voor soepen en sauzen.
Ingrediënten

Paddenstoelen mix (48%) (oesterzwam, shiitake, nameko, eekhoorntjesbrood)(in wisselende verhoudingen), gefrituurde ui, zonnebloemolie, sjalot, geroosterde knoflook, peterselie, paddenstoelenconcentraat 2%, zout 2%, zwarte knoflook, water, tijm, voedingszuur (melkzuur), antioxidant (ascorbinezuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie652 kJ / 156 kcal
Vetten12,4 g
waarvan verzadigde vetzuren1,4 g
Koolhydraten9,2 g
waarvan suikers3,6 g
Eiwitten2,2 g
Zout2,1 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag