Campina Verse Halfvolle Melk

Campina Verse Halfvolle Melk

1,50 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Campina Verse Halfvolle Melk
Merk
Wijnhuis
Campina
Verkoopeenheid
Pak 1 Liter
Productnummer
4303294
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Verse halfvolle melk van Campina; rijk en puur van smaak en met passie gemaakt door Nederlandse boerenfamilies. Bomvol voedingstoffen zoals calcium en proteïne. Daarnaast steun je met de keuze voor dit product boeren die extra aandacht besteden aan koe, natuur en klimaat. Op deze manier draag je zelf bij aan duurzame projecten, en helpen we samen de natuur. Vers, lekker én gezond Gemaakt van Nederlandse weidemelk Van nature een bron van calcium voor sterke botten en tanden Van nature een bron van proteïne voor groei en herstel van je spieren Een koud glas melk is op elk moment van de dag heerlijk. En ook nog eens heel gezond. Campina melk bevat van nature voedingstoffen die je elke dag nodig hebt zoals calcium voor sterke botten en tanden, proteïne voor de groei en het herstel van je spieren en vitamine B2 en B12 die helpen energie te halen uit je voeding. Gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. Met de aanbevolen 450 ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen. Door de jarenlange ervaring van de Campina boeren maakt Campina heerlijke producten. Al bijna 150 jaar. Ze halen de eerlijke en pure kracht uit de natuur. En dat proef je. Circa 5 porties in deze verpakking. Elopak Pure-Pak® classic
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie202 kJ / 48 kcal
Vetten1,5 g
waarvan verzadigde vetzuren1,1 g
Koolhydraten4,8 g
waarvan suikers4,8 g
Eiwitten3,6 g
Zout0,13 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag