Castel Mimi Feteasca Regala Feteasca Alba

Castel Mimi Feteasca Regala Feteasca Alba

7,43 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Castel Mimi Feteasca Regala Feteasca Alba
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890526
Moldavië
Feteasca Alba Feteasca Regala
Alcoholpercentage: 14,5%
Fris
Levendig
Droog
Intens
Rijk
Duurzaam
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Animaliens serie van Castel Mimi staat voor jong, brutaal en authentiek. De wijnen zijn jong, zonder houtopvoeding en met een frisse insteek. De wijnen maar ook de labels geven een weerspiegeling van de prachtige natuur van Moldavië. Elk label heeft een afbeelding van een ander dier die behoort tot de folklore en geschiedenis van dit land. De Feteasca Regala/ Feteasca Alba van Castel Mimi is een frisse, aromatische wijn met tonen van boomvruchten als acacia, abrikoos, kruisbessen en pompelmoes. Deze wijn past perfect bij een stuk vlees, vis en licht-pittig eten.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag