Castel Mimi The Governors First Lady Rosé

Castel Mimi The Governors First Lady Rosé

27,97 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Castel Mimi The Governors First Lady Rosé
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0811027
Moldavië
Feteasca Neagra
Alcoholpercentage: 12,5%
Elegant
Droog
Vol
Uitdagend
Houtgelagerd
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Governor serie is een primium wijn serie die als eerbetoon en herinnering geld voor de oprichter van Castel Mimi; Governor Constantin Mimi. Wijnen van het hoogste segment met een ongekende kwaliteit zijn het resultaat van expertise en vakmanschap. De rose van deze serie is een charismatische wijn, gemaakt van Feteasca Neagra, 12 maanden gerijpt in Radoux Omega limited edition Franse barriques. De roze diamantkleur van de wijn verbergt aroma's van frambozen en aardbeien, met tonen van vanille. First Lady is vol van smaak, met een smaak van bessen en een aangename zuurgraad. De wijn heeft een zijdezachte textuur en een langdurige afdronk.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag