Castel Mimi Viorica De Bulboaca Limited Edition

Castel Mimi Viorica De Bulboaca Limited Edition

14,74 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Castel Mimi Viorica De Bulboaca Limited Edition
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891186
Moldavië
Viorica
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Licht
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Limited Series zijn wijnen waar Castel Mimi jaar na jaar internationale erkenning voor krijgt. Overal scoren ze hoog in de punten en deze wijnen zijn met uiterste zorg en van de beste druiven gemaakt. Laat u verrassen door alle pracht die Moldavië te bieden heeft. Deze wijn is gemaakt van een inheems druivenras, de Viorica de Bulboaca. Een zeer gastronomische wijn die bijzonder veel te bieden heeft. Een prachtige hooi/ gele kleur zit in het glas die aroma's naar boven haalt van groene appels en rijpe abrikozen. In de mond is de wijn, zacht, verfijnd, bijna fluweel met aangename hinten van zacht geel fruit. Er is bijna een klein zoetje te ontdekken wat deze wijn zeer interessant maakt in zijn paring met gerechten. Een top wijn voor pittige gerechten of de Indische keuken.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag