Cave De L'ormarine Picpoul De Pinet

Cave De L'ormarine Picpoul De Pinet

7,05 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Cave De L'ormarine Picpoul De Pinet
Merk
Wijnhuis
Cave De L'ormarine
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840472
Frankrijk - Picpoul de Pinet
Picpoul
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Droog
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Gelegen in het hart van Occitanië, op een steenworp afstand van de Middellandse Zee, is de Cave de l'Ormarine ontstaan uit de vereniging van 5 prachtige coöperatieve kelders in Zuid-Frankrijk: Pinet, Villeveyrac, Cournonterral, Vias en Saint Hippolyte du Strong. De diversiteit van het terroir is bevorderlijk voor de productie van wijnen van hoge kwaliteit onder verschillende appellaties, waaronder de AOP Picpoul de Pinet, het vlaggenschipproduct van de Cellar. Voor deze wijn worden de druiven in de nacht geplukt, om zo de frisheid en aroma's te bewaren. De wijn springt je glas uit met zijn tonen van witte bloemen, citrusvruchten en mineraliteit.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag