Domaine Des Terres Blanches Picpoul De Pinet

Domaine Des Terres Blanches Picpoul De Pinet

10,57 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Domaine Des Terres Blanches Picpoul De Pinet
Merk
Wijnhuis
Domaine Des Terres
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840456
Frankrijk - Picpoul de Pinet
Picpoul
Alcoholpercentage: 12,5%
Fruitig
Elegant
Rond
Droog
Zacht
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
De naam Picpoul komt van les Poules (kippen). Volgens de legende waren de kippen dol op deze mooie druif die gemakkelijk van de plant af te tikken was en zo gemakkelijk te plukken was, vandaar Pique-poule. Normaliter liggen de wijngaarden van Picpoul de Pinet langs het meer van Thau, maar bij dit domaine ligt het meer landinwaarts. Dit is dan ook een andere stijl Picpoul, en vandaar ook de andere fles. In totaal hebben ze 4,2 hectare wijngaarden, verdeeld over 6 percelen, allemaal aangeplant met Picpoul de Pinet. Echte specialisten hierin dus! De wijn rijpt op zijn lies, waardoor hij ronder is en mooi complex. Veel exotisch fruit, maar ook frisheid en mineraliteit.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag