Depa Salade Bowl R.1000Ml

Depa Salade Bowl R.1000Ml

13,27 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Depa Salade Bowl R.1000Ml
Merk
Wijnhuis
Depa
Verkoopeenheid
Krimp 25 Stuks
Productnummer
5315222
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Presenteer je salades en andere versproducten in deze fraaie ronde bak van kraft met kunststof. Serie van drie bakken van kraft Deze bak met een inhoud van 1.000 ml is onderdeel van een serie van drie bakken met verschillende inhoudsmaten (500 ml, 750 ml en 1.000 ml). De ronde schalen hebben allemaal een diameter van 150 mm en verschillen alleen in hoogte, waardoor ze perfect stapelbaar zijn. Maak je schalenset compleet met de los verkrijgbare transparante, universele deksel. Voor vettige producten De voedselveilige schalen zijn gemaakt van bruin kraftkarton, waardoor ze goed passen bij de hedendaagse trend van materialen met een duurzame uitstraling. De binnenzijde van PE zorgt voor een vetbarrière, zodat vocht en vet niet kunnen doorlekken. Ideaal dus voor het verpakken en presenteren van snacks, salades, lunches, maaltijden en andere verse of vettige etenswaren. Natuurlijke uitstraling De aantrekkelijke bakken zijn zeer geschikt voor cateringdoeleinden, traiteurs, delicatessenzaken, slagers en groentewinkels. Met hun natuurlijke uitstraling doen ze het bovendien goed bij evenementen, festivals, barbecues en feesten. Er is ook een bak van kraft verkrijgbaar met een inhoud van 1.300 ml en een grotere diameter, eveneens met bijbehorende deksel.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag