DEPA - Jouw partner in verpakkingen

 

Jouw producten zijn jouw verdienste. DEPA verpakt, beschermt en verrijkt ze, mét oog voor duurzaamheid, om van maximale waarde te kunnen zijn voor jou, je bedrijf en je klanten. Als betrouwbare leverancier en partner staan we klaar voor iedereen – klein en groot – die bewust bezig is met verpakkingen. Van internationale A-merken tot regionale kwekers en van nationale retailers tot de bakker om de hoek. Voor standaardverpakkingen, innovaties op maat en zelfs complete totaaloplossingen: je kunt altijd bij ons terecht. Met onze expertise helpen we jou je weg te vinden in de complexe verpakkingswereld.

 

 

Verpakken zit in ons DNA. Wat in 1919 begon vanuit een liefde voor verpakkingen, hebben we van generatie op generatie met trots doorgegeven: verpakken, inpakken en vooral aanpakken.

Paardekooper; Ambitieus familiebedrijf sinds 1919
Al sinds 1919 bouwen we met veel passie aan ons familiebedrijf. Verpakken, inpakken en vooral aanpakken zit ons in het bloed: inmiddels staat de vierde generatie Paardekooper aan het roer. In de afgelopen jaren groeiden we uit tot een grote speler in de verpakkingsmarkt en sinds 2019 mogen we ons zelfs Koninklijke Paardekooper Group noemen.

Met meer dan honderd jaar aan opgebouwde kennis en ervaring zijn wij nog altijd een hecht familiebedrijf met een grote betrokkenheid bij elke opdracht. Samen bouwen we met veel liefde verder aan ons bedrijf – voor deze en de volgende generaties.

Uniek dankzij onze mensen
Onze mensen maken Paardekooper tot een uniek bedrijf. Het zijn betrokken en ervaren aanpakkers en vindingrijke experts met lef en veel passie voor verpakken. Ze vinden altijd een manier om hun doel te bereiken, ook als dit buiten de gebaande paden is. Want als iets niet bestaat, bedenken en ontwikkelen we het toch gewoon zelf?

 

 

Samen met onze mensen gaan we voor duurzame groei. We zetten in op langdurige relaties en werken nauw samen met klanten, partners, leveranciers en andere partijen in de keten. Dit maakt ons tot veel meer dan verkopers van steengoede verpakkingsproducten: we leveren waarde in de vorm van kennis en advies. Onder de noemer Packnowledgy combineren we onze kennis en expertise op gebied van verpakkingen met creativiteit, de modernste technologie en geavanceerde onderzoeksmethodes. Een unieke optelsom!

Beleving, gemak en duurzaamheid met Depa

Depa is al sinds 1947 de vertrouwde merknaam voor een compleet assortiment foodverpakkingen en disposables. Als vooruitstrevende partner voor foodprofessionals biedt het merk innovatieve producten en concepten gericht op beleving, gemak en duurzaamheid. Je vindt bij Depa een grote collectie verpakkingen en disposables gemaakt van natuurlijke materialen, van gerecyclede materialen en van volledig recyclebare materialen, en slimme herbruikbare verpakkingen oftewel ‘reusables’.

Groot aanbod aan producten

Voor Hocras hebben we een breed assortiment verpakkingsproducten geselecteerd. Dit zijn veel verpakkingen van natuurlijke materialen uit onze lijn Depa Natural Materials, zoals borden en menubakken van suikerrietpulp (bagasse), saladebakken en hamburgerbakken van bamboepapier, soepkommen van palmblad, soepbekers van kraftkarton, kartonnen borden, cateringdozen en pizzadozen, houten besteksets en draagtasjes van bruin kraftpapier.

 

Van gerecyclede materialen bieden we onder andere transparante glazen en sapflessen van RPET, gemaakt van gerecyclede petflessen. En onze producten van LDPE, HDPE, PS, en PP, zoals de hemdtasjes, menubakken, kilobakken, cups en freshboxen, mogen na gebruik bij het plasticafval en zijn volledig recyclebaar.

 

 

Producten van DEPA

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Depa blogs

    Ik heb eenvraag