Domaine De La Baume Chardonnay Pays D'oc

Domaine De La Baume Chardonnay Pays D'oc

8,84 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Domaine De La Baume Chardonnay Pays D'oc
Merk
Wijnhuis
Domaine De La Baume
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0834558
Frankrijk - Pays dÓc
Chardonnay
Alcoholpercentage: 14,0%
Fris
Fruitig
Rond
Droog
Subtiel
Productomschrijving Wijnomschrijving
De geschiedenis van Domaine de la Baume begon in 1880 toen de familie Prat, gepassioneerd en verliefd op de wijnstok, overtuigd was om er een gerenommeerd landgoed van te maken. Gedurende twintig jaar heeft Jean Prat met de hulp van zijn zonen enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de bekendheid van zijn wijnen en heeft hij zwaar geïnvesteerd in de wijngaard door 100 hectare te herstellen.Toen Jean met pensioen ging, heeft hij het domein, samen met zijn kennis en passie, doorgegeven aan zijn zonen. Voor twee generaties heeft de familie Prat aan het roer gestaan van het domein. Sinds 2003 is het domein eigendom van de familie Helfrich, die het landgoed verder heeft ontwikkeld en hun wijnen internationaal op de kaart hebben gebracht. Domaine de La Baume Chardonnay is een moderne zachtfruitige witte wijn uit de Franse Languedoc. De wijn heeft een glanzende gouden kleur en intense aroma's van verse abrikoos en sappige witte perzik. De smaak is lekker vol met wit fruit en iets van witte peper en een aangenaam lange afdronk. Domaine de La Baume Chardonnay is een heerlijk aperitief die erg lekker smaakt bij visgerechten, wit vlees en de Aziatische keuken.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag