Domaine De Savagny Vin De Paille Côtes Du Jura

Domaine De Savagny Vin De Paille Côtes Du Jura

29,08 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Domaine De Savagny Vin De Paille Côtes Du Jura
Merk
Wijnhuis
Domaine De Savagny
Verkoopeenheid
Fles 375 Milliliter
Productnummer
0800418
Frankrijk - Jura
Savagnin
Alcoholpercentage: 15,0%
Krachtig
Levendig
Zoet
Intens
Uitdagend
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaine de Savagny, gelegen in het idyllische landschap van de Jura in Frankrijk, is een vooraanstaand wijnhuis dat beroemd is om zijn unieke Vin de Paille, een kostbare schat uit de Côtes du Jura-regio. Zo'n wijn wordt ook wel 'strowijn' genoemd., dit omdat de wijnmaker de druiven voor zo'n wijn laat indrogen op strobedden. Hierdoor intensiveren de aroma's, suikers en smaken van de druif. De wijn wordt na de vinificatie nog 3 jaar in eikenhouten vaten opgevoed. Dit alles resulteert in een complexe, intense wijn met aroma's van ananas, dadels, kweepeer, pruimen en sinaasappelmarmelade. Een echte aanrader in combinatie met blauwe kazen, desserts en gekonfijt fruit.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag