Domaine Klipfel Pinot Blanc

Domaine Klipfel Pinot Blanc

7,19 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Domaine Klipfel Pinot Blanc
Merk
Wijnhuis
Domaine
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891491
Frankrijk - Elzas
Pinot Blanc
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Elegant
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze pinot is het jonge broertje van de pinot gris, die ook weer familie is van de pinot noir. De smaak van een Pinot Blanc uit de Elzas herken je aan de ronde, romige fruittonen, die doen denken aan appeltjes en perzik, met een verleidelijk zacht tintje. Deze wijn is de trouwe vriend van mosselen en asperges, maar combineert ook goed met veel andere (lichte) maaltijden met vis of gevogelte, salades en quiches. Daarnaast is hij door zijn zachte smaak een aangename verfrisser bij romige gerechten. Ook lekker bij de borrel met een smeuig kaasje. Pinot blanc en de druif auxerrois worden vaak samen gemixt en dan staat er Pinot Blanc of Pinot op de fles. Ook wordt pinot blanc vaak gebruikt voor de basiswijn van Crémant d'Alsace.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag