Fabulous Ant Chardonnay

Fabulous Ant Chardonnay

5,14 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fabulous Ant Chardonnay
Merk
Wijnhuis
Fabulous Ant
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890609
Hongarije - Dél-Pannónia
Chardonnay
Alcoholpercentage: 11,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hongarije heeft een ideaal klimaat voor wijnbouw en een even rijke wijncultuur als de wijnlanden in West-Europa. Toch zijn de wijnen bij ons nog grotendeels onbekend. Hongarije produceert een zeer grote verscheidenheid aan wijnen. Dit is te danken aan de vele verschillende druivenrassen. De wijnen van wijnhuis Fabulous Ant komen uit Tolna, waar een gematigd landklimaat heerst. Hierdoor zijn de wijnen fris, levendig en zacht van smaak. De Chardonnay van dit wijnhuis heeft tonen van groene appel, peer, meloen, perzik en boter. Lichte body, goed uitgebalanceerd met een goede zuurgraad.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag