Fabulous Ant Pink Chardonnay

Fabulous Ant Pink Chardonnay

4,65 per stuk
Actie loopt tot en met 29-09-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fabulous Ant Pink Chardonnay
Merk
Wijnhuis
Fabulous Ant
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890592
Hongarije - Dél-Pannónia
Chardonnay Dornfelder
Alcoholpercentage: 11,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hongarije heeft een ideaal klimaat voor wijnbouw en een even rijke wijncultuur als de wijnlanden in West-Europa. Toch zijn de wijnen bij ons nog grotendeels onbekend. Hongarije produceert een zeer grote verscheidenheid aan wijnen. Dit is te danken aan de vele verschillende druivenrassen. De wijnen van wijnhuis Fabulous Ant komen uit Tolna, waar een gematigd landklimaat heerst. Hierdoor zijn de wijnen fris, levendig en zacht van smaak. Deze roze Chardonnay met een scheutje van de Dornfelder-druivensoort charmeert met zijn roze kleur en fijne frambozentonen. In de mond presenteert het zich met speelse fruitigheid en evenwichtige zuurgraad.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag