Fabulous Ant Pinot Noir

Fabulous Ant Pinot Noir

5,29 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fabulous Ant Pinot Noir
Merk
Wijnhuis
Fabulous Ant
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890633
Hongarije - Dél-Pannónia
Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,0%
Fruitig
Elegant
Licht
Soepel
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hongarije heeft een ideaal klimaat voor wijnbouw en een even rijke wijncultuur als de wijnlanden in West-Europa. Toch zijn de wijnen bij ons nog grotendeels onbekend. Hongarije produceert een zeer grote verscheidenheid aan wijnen. Dit is te danken aan de vele verschillende druivenrassen. De wijnen van wijnhuis Fabulous Ant komen uit Tolna, waar een gematigd landklimaat heerst. Hierdoor zijn de wijnen fris, levendig en zacht van smaak. De Fabulous Ant Pinot Noir is een heerlijke rode sappige wijn. De wijn geeft licht rood fruit van kers en frambozen met een vleugje aardse tonen en iets laurier. De smaak is heerlijk en goed doordrinkbaar met een zeer prettige fruitige afdronk die blijft boeien. Drink deze wijn licht gekoeld met bijvoorbeeld paté, licht rood vlees of als avondwijn bij de borrelplank.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag