Secret De Lunes Pinot Noir

Secret De Lunes Pinot Noir

6,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Secret De Lunes Pinot Noir
Merk
Wijnhuis
Secret De Lunes
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840448
Frankrijk - Languedoc
Pinot Noir
Alcoholpercentage: 13,0%
Fruitig
Elegant
Licht
Zacht
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Mas de Lunes is een van de grootste landgoederen van de Languedoc. Ze maken een reeks unieke, biologische wijnen die prachtige terroir weerspiegelen. De wijnen van Mas de Lunes zijn intens, aromatisch, zuiver en puur. De druiven voor deze Pinot Noir zijn geteeld op een pittoresk kalkhoudend kleiterras in het warme, droge mediterrane klimaat in Zuid- Frankrijk. De wijn is fruitig, met een fijne structuur en soepele tannines. Veel aroma's van sappig rood fruit, gecombineerd met rokerige, vuursteenachtige nuances. Drink hem licht gekoeld op een tempratuur van 12-15 graden.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag