Griekse bruschetta

0,00 per stuk

Griekse bruschetta met feta en roasted garlic puree

4 couverts
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Bresc.
Ingrediënten
  • 8 pl ciabatta
  • 80 gr Bresc Chunky salsa tomato
  • 40 gr feta kaas verkruimeld
  • 10 gr Bresc Roasted garlic puree
  • 6 takjes cress

Bereidingswijze

  1. Besmeer de plakken ciabatta met de geroosterde knoflookpuree en toast deze in de oven voor circa 7 minuten op 180 graden.
  2. Meng de chunky salsa tomato met de verkruimelde feta.
  3. Schep het mengsel op de bruschetta's en garneer deze met de cress.
Bestel ingrediënten
  1. Bresc Chunky Salsa Tomato
    Bresc Chunky Salsa Tomato
    Bresc
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pot 1 Kilo
    4340551
  2. Chaupain Ciabatta Naturel 265 Gr 100% Natuurlijk
    Chaupain Ciabatta Naturel 265 Gr 100% Natuurlijk
    Chaupain
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Doos 15 Stuks
    4112554
  3. Parmigiano Reggiano 20 Mnd Dop
    Parmigiano Reggiano 20 Mnd Dop
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Kiloprijs
    4330114
  4. Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pot 325 Gram
    4882678
Ik heb eenvraag