Griekse bruschetta met feta en roasted garlic puree

  • 4 personen
  • vegetarisch
Ingrediënten
  • 8 pl ciabatta
  • 80 gr Bresc Chunky salsa tomato
  • 40 gr feta kaas verkruimeld
  • 10 gr Bresc Roasted garlic puree
  • 6 takjes cress

Bereidingswijze

  1. Besmeer de plakken ciabatta met de geroosterde knoflookpuree en toast deze in de oven voor circa 7 minuten op 180 graden.
  2. Meng de chunky salsa tomato met de verkruimelde feta.
  3. Schep het mengsel op de bruschetta's en garneer deze met de cress.
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Bresc.
Bestel ingrediënten
  1. Bresc Chunky Salsa Tomato
    Actie loopt tot en met 09-09-2022
    Bresc Chunky Salsa Tomato
    Bresc
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pot 1 Kilo
    4340551
  2. Chaupain Ciabatta Naturel 265 Gr 100% Natuurlijk
    Chaupain Ciabatta Naturel 265 Gr 100% Natuurlijk
    Chaupain
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Doos 15 Stuks
    4112554
  3. Mevgal Feta
    Mevgal Feta
    Mevgal
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pak 200 Gram
    4330114
  4. Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pot 325 Gram
    4882678
Ik heb eenvraag