Gulpener Sterk Rogge Nl Bio 01

Gulpener Sterk Rogge Nl Bio 01

18,05 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 29-05-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Gulpener Sterk Rogge Nl Bio 01 is te bestellen in veelvoud van 1
Gulpener Sterk Rogge Nl Bio 01
Merk
Wijnhuis
Gulpener
Verkoopeenheid
Tray 12 Fles
Productnummer
0140278
Nederland
Alcoholpercentage: 8,5%
Fruitig
Krachtig
Zoet
Biologisch
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
STERK ROGGE TRIPEL Al sinds de jaren '90 werken wij met lokale boeren die voor ons de gerst en hop telen. Maar nooit eerder hebben wij een collaboration brew met een boer gedaan waarin een oergaan de hoofdrol heeft. Tot nu! Samen met lokale boer Felix Huntjes hebben we dit mooie bier ontwikkeld. Felix heeft gezorgd voor het oergraan rogge dat op biologische wijze is geteeld en wij hebben deze verwerkt in ons nieuwe brouwhuis tot een bier met een volmoutig, fruitig en licht pikant karakter. Fruitig, licht pikant bier van lokale oergranen. GISTING: HOOG ALCOHOLPERCENTAGE: 8,5% TEMPERATUUR: 8 - 10 GRADEN
Ingrediënten

Ingrediënten: water, GERSTEmout*, ROGGE* en hop. *VAN BIOLOGISCHE TEELT

Allergenen
  • Gluten
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag