Hekos Kara Age

Hekos Kara Age

17,87 per stuk
46 956 09a.jpg
46 956 09.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Hekos Kara Age
Merk
Wijnhuis
Hekos
Verkoopeenheid
Box 900 Gram
Productnummer
4695609
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Gluten
Ei
Soja
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Kara Age is een krokant, licht gekruid hapje gemaakt van mals kippendijenvlees. Kara Age is een Japanse kooktechniek waarbij de kipstukjes worden gecoat in een mengsel van grof Japans paneermeel (Panko) en vervolgens worden gefrituurd. Een exclusief, luxe borrelhapje met een heerlijke smaak en een crunchy bite. Deze gefrituurde chicken bites serveer je als snack, onderdeel van een borrelplank of als vulling tussen de Hekos steamed buns. Kara Age Kara Age ‘ka-RA-AH-geh’ is een Japanse kooktechniek waarbij het kippenvlees wordt gecoat in een mengsel van grof Japans paneermeel (Panko) en daarna wordt gefrituurd. De Kara Age is een krokant, licht gekruid hapje gemaakt van mals kippendijenvlees. Dit luxe, Japanse borrelhapje is rijk van smaak en in slechts enkele minuten in de frituur te bereiden.
Ingrediënten

85% kippendijenvlees, paneermeel (TARWEmeel, plantaardige olie (zonnebloem)), gistextract, suiker, dextrose, rijsmiddelen (E500ii, E450i), natuurlijk en gemodificeerd tapiocazetmeel, kruiden, MELKpoeder, EIwitpoeder, SOJAsaus (TARWE), paprika-extract, uienpoeder, knoflookpoeder, verdikkingsmiddelen (E415, E412), antiklontermiddel (E551), gemodificeerd zetmeel (E1422, E1420)

Allergenen
  • Gluten
  • Ei
  • Soja
  • Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1126 kJ / 269 kcal
Vetten17 g
waarvan verzadigde vetzuren3,5 g
Koolhydraten17 g
waarvan suikers1,5 g
Eiwitten12 g
Zout2,1 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag